top of page

Турция къса със САЩ? Приближават ли войната и разпада на Турция, предречени от Св. Паисий Светогорец

Няколко хиляди демонстранти в момента се събират за щурм по военната въздушна база Инджирлик. Турците протестират против базирането в страната им на ВВС на САЩ. Тълпата скандира антиамерикански лозунги и настоява военните да напуснат страната. С всяка минута демонстрантите стават все повече, а техните лозунги все по-сурови. Градусът на напрежението се повишава и от агитатори, които призовават за щурм и за прогонване на американците, които, както се твърди, са свързани с опита за преврат в страната.

Повод за многохилядната акция на протест стана изтекла в мрежата снимка на генерала от армията на САЩ Джон Кембъл с Фетхуллах Гюлен, който Турция обяви за инициатор на метежа и настоява да ѝ бъде предаден за съд. Съобщава се, че преди няколко дни демонстранти са се опитали да запалят американската техника в Инджирлик.

Едва ли някой през 1992 г. е можел да предположи, че Турция ще престане да бъде съюзник на Щатите и нещата ще се променят радикално. А това, което се случва означава точно това. Ердоган къса със САЩ и вече няма да може да разчита на помощ от НАТО.


Видео:

























Старецът Паисий разказвал на някои други атонски поклонници, че турците ще бъдат унищожени и изтрити от картата завинаги, защото „тази страна няма Божието благословение”:


"Турция ще я разрушат нейните съюзници. Тя ще бъде разделена на 3-4 части, вече е започнало обратното броене. Гърците ще си вземат техните земи, арменците - своите територии, кюрдите - техните области. Проблемът на кюрдите е на път да се разреши. Това няма да се сбъдне сега, но много скоро. Когато прекрати своето съществуване родът, който сега управлява Турция (предсказанието е от началото на 90-те години), ще се появи нов род политици, които ще се заемат с управлението и. Тогава и ще се случи разделянето на Турция." „В началото, когато започнат турските провокации в гръцките териториални води, няколко месеца ще гладуваме - предупреждавал старецът. - Вие трябва да имате малки парчета земя, които да обработвате, за да се прехранвате. Когато чуете по телевизията, че се говори за тази спорна шестмилна зона, трябва да знаете, че войната се приближава... След провокациите на турците руснаците ще се спуснат към Проливите (Босфора и Дарданелите), но не за да ни помогнат на нас, гърците. Те ще имат свои собствени интереси. Но без да го искат, ще помогнат на нас. Турците ще защитават Проливите, тъй като те имат стратегическо значение, и ще струпат там още войска. Но ще бъдат унищожени...” И ЕВРОПА ЩЕ СЕ НАМЕСИ ВЪВ ВОЙНАТА Руснаците няма да изтеглят войските си от завзетите територии. Тогава и други европейски държави като Англия, Франция, Италия и още 6-7 страни от ЕС ще видят, че Русия е завзела част от турската територия и ще си кажат: „Дали и ние да не завземем по парче земя?!” Всеки ще иска да вземе лъвския пай. И така ще влязат европейците във Войната. „Всеки, който влезе в тази война, ще загине... - разказвал пред дошлите на Атон поклонници старецът. - Турция ще получи удар от север, това ще бъде велика катастрофа. Що се касае до Константинопол, него ще го управляват руснаци, гърци и европейци. Тази буря ще стигне чак до Израел и тогава евреите ще осъзнаят своите грешки. А Турция като държава ще изчезне от картата: една трета от населението и ще бъде избито, другата част ще станат християни, а третата част ще отидат към Месопотамия (кюрдите)...” "Когато чуете, че турците са построили язовир в горното течение на Ефрат и използват водите за напояване, тогава знайте, че сме навлезли в приготовленията за тази велика война. Средният изток ще стане арена на войни, в които ще вземат участие руснаците. Ще се пролее много кръв и даже китайците ще преминат река Ефрат с 200-милионна армия и ще дойдат до Йерусалим... След гибелта на Турция руснаците ще продължат войната и ще стигнат плътно до Персийския залив; накрая ще спрат войските си пред Йерусалим. "

Полезно
Search By Tags
No tags yet.
Follow "THIS JUST IN"
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Black Google+ Icon
bottom of page